Over ons

Rijwielcentrale Eindhoven

De Rijwielcentrale

De Rijwielcentrale is sinds 1948 gevestigd in Eindhoven en behoort met haar twee vestigingen tot de grootste tweewielerspeciaalzaken van Nederland.

2000 m2 showroom en 25 medewerkers, stuk voor stuk fietsspecialisten staan garant voor een grandioze collectie fietsen, fietskleding, accessoires en onderdelen. Een keuze uit 2000 fietsen van uitsluitend topmerken zegt genoeg, evenals de directe levering die we als geen ander kunnen bieden.

Door speciale en grootschalige inkoop zijn er het gehele jaar speciale aanbiedingen en inruilacties. Hieraan heeft de Rijwielcentrale haar buitenregionale naam te danken. Ook op het gebied van bedrijfsfietsplannen heeft de Rijwielcentrale de juiste oplossing en bieden hierin een kant en klaar pakket aan. Bezoek geheel vrijblijvend een van onze filialen en laat u deskundig informeren.

Tot ziens bij de Rijwielcentrale!

Assortiment

Als u op zoek bent naar de grootste collectie fietsen in alle soorten en maten dan bent u bij De Rijwielcentrale aan het goede adres. Door de grootschalige inkoop van de vele bekende merken zijn er het gehele jaar door tal van aanbiedingen. Zie ook onze actiepagina. Wij vertegenwoordigen alle bekende merken zoals: Gazelle, Giant, Batavus, Bulls, Intersens, Sparta, Sensa, Target, Loekie (kinderfietsen), Dahon (vouwfietsen), Pointer, Flyke (kinderfietsen) en BSP.

Ook op het gebied van elektrische fietsen hebben een zeer ruim assortiment in uitsluitend topmerken zoals:
Flyer, Gazelle, Giant, Sparta en Batavus. Door de grote vraag naar 2e hands fietsen zijn wij in staat ongekend hoge inruilprijzen voor uw inruilfiets te bieden. Maar ook door inruilacties het gehele jaar door hebben wij altijd een grote collectie 2e hands fietsen in alle prijscategorieën. Ook heeft ieder filiaal zijn eigen zelfstandige service en reparatieafdeling.

Waarom Rijwielcentrale Eindhoven?

  • Professionele service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Alleen topkwaliteit