Flyer PLUTO | 3.01 (15AH)

Flyer PLUTO | 3.01 (15AH)
Flyer PLUTO | 3.01 (15AH)

OPTIMALE MOBILITEIT VOOR ONDERWEG _____ Dynamisch, stil en comfortabel. Dat zijn de drie trefwoorden die het beste bij de Pluto passen. Deze stabiele elektrische vouwfiets is inzetbaar op tal van momenten, bijvoorbeeld tijdens een kampeervakantie of bij het dagelijks pendelen met de trein. U neemt de compacte Pluto mee, klapt hem uit en rijdt ermee weg. Deze e-bike maakt u onafhankelijk en vergroot uw actieradius.

Adviesprijs: 3499.00 Nu voor: 3099.00 *
* Inruilactie

Kom voor meer informatie en uitgebreid advies naar een van onze showrooms

Beschrijving

De meest compacte fiets uit het Flyer assortiment. Door de kleine wielmaat en inklapbaar stuur ideaal om mee te nemen in boot caravan of op de auto. Tevens zeer geschikt om in het drukke stadsverkeer goed uit de voeten te kunnen.

-PANASONIC 36V MIDDENMOTOR

-LOOPONDERSTEUNING TOT 6 KM

-15AH / 36V ACCU. 520 WH 

-FLYER display en bedieningsunit
De door FLYER ontwikkelde bedieningselementen combineren duidelijkheid met eenvoudige bediening en perfecte ergonomie – kwaliteit die u voelt en ervaart.

-SHIMANO NEXUS 8 SPEED

-B&M LED VERLICHTING

-HYDRAULISCHE SCHIJFREM

-SWALBE BIG BEN BANDEN 20 INCH. 

-GEWICHT ZONDER ACCU (21,5 KG)

Over FLYER:

FLYER is 100% Zwitsers en is gespecialiseerd in de productie van E-bikes met een extreem hoge kwaliteitsstandaard. Al sinds de oprichting focust FLYER zich specifiek op E-bikes. Met Zwitsers gevoel voor finesse en oog voor detail komen er iedere keer weer de meest hoogwaardige E-bikes uit de fabriek. 

 
 

Eigenschappen

Algemeen
Prijs 3099.00
Merk Flyer
Productnaam PLUTO | 3.01 (15AH)