Flyer GoTour 2 5.00 (2020)

Flyer GoTour 2 5.00 (2020) (2018)
Flyer GoTour 2 5.00 (2020) (2018)

De Gotour2 biedt alleen het essentiële, dus kortom alles wat van een elektrische kwaliteitsfiets verwacht mag worden. Met de mooie, strakke belijning is de fiets een ware blikvanger. En dankzij het hoogwaardige aluminiumframe en zijn lage instap is er veel comfort en tegelijkertijd een hoge mate van rijstabiliteit. De compacte Bosch Active Line Plus-aandrijving ondersteunt harmonieus en stil tot 25 kilometer per uur. Bij hogere snelheden of bij uitgeschakelde motor is er minimale weerstand en rijdt de Gotour2 bijna als een gewone fiets zonder trapondersteuning. De gemakkelijk uit te nemen batterij in de bagagedrager zorgt voor een groot bereik en is fraai geïntegreerd. Zowel tijdens langere tochten als in het dagelijks gebruik is de veelzijdige Gotour2 zeer welkom.

Adviesprijs: 2999.00 Nu voor: 2499.00 *
* Inruilactie

Kom voor meer informatie en uitgebreid advies naar een van onze showrooms

Beschrijving

 

FLYER is 100% Zwitsers en is gespecialiseerd in de productie van E-bikes met een extreem hoge kwaliteitsstandaard. Al sinds de oprichting focust FLYER zich specifiek op E-bikes. Met Zwitsers gevoel voor finesse en oog voor detail komen er iedere keer weer de meest hoogwaardige E-bikes uit de fabriek. 

-Het Intuvia display biedt optimaal gebruiksgemak. De bediening spreekt voor zich en is ook in het zonlicht duidelijk leesbaar. Ten alle tijden heeft u betrouwbare informatie beschikbaar over snelheid, afstand, rijtijd en actuele bereik. Het Intuvia display kan worden bediend met de bedieningsunit op het stuur.

-De stevige bagagedrager is een solide onderdeel van het frame. Dit geeft maximale stabiliteit tijdens het rijden. Zelfs met belading op de bagagedrager.

-Comfortabel op- en afstappen. Het lage zwaartepunt zorgt voor een veilige wegligging en optimaal stuurgedrag.

 
 

Eigenschappen

Algemeen
Prijs 2499.00
Merk Flyer
Productnaam GoTour 2 5.00 (2020)
Productspecificaties
Positie motor Motor in trapas (middenmotor)